Welkom

Welkom op Before Dawn.
Before Dawn is een roleplay forum over Pokémon, maar is ook grotendeels gebaseerd op de boekenserie Warrior Cats. Op dit forum speel je een wilde Pokémon in één van de twee Clans of juist een wilde Pokémon die niet (meer) in een Clan leeft. CloudClan en DarkClan leven al een tijdje in vrede in het woud, maar dit kan ieder moment veranderen.

Welcome Gast, do you want to switch accounts?

Links

Staff

Admins
Littlesong
Mods
-

Affiliates

Credits

Pokémon is © Nintendo & Game Freak.
Warrior Cats (Warriors) is © Erin Hunter
Alle karakters, teksten, verhaallijnen, etc. zijn © Before Dawn (http://before-dawn.actieforum.com/) en de leden van Before Dawn.
Alle plaatjes zijn © hun rechtmatige eigenaren.

CloudClan territories

   
ForumTopicsBerichten

CloudClan camp

Het kamp van de CloudClan is op een open plek die zich ongeveer in het midden van hun deel van het woud bevind. De holen waar de Pokémon slapen bevinden zich in struiken, onder bomen en boomwortels. In het midden van de open plek staat een grotendeels verbrande boom die de CloudClanPokémon de Burned Tree noemen, vanaf de takken van deze boom worden Clanceremonies en toespraken gehouden.

321Geen nieuwe berichten
Lunarclan told m...
ma jun 15, 2015 6:18 pm
Fireling Laatste bericht bekijken

Quiet Stream

De Quiet Stream is een beekje dat rustig door een klein deel van het CloudClan territorium stroomt. Het is een goede bron voor schoon water om te drinken of voor andere doeleinden.

110Geen nieuwe berichten
the silence is.....
ma jun 01, 2015 6:14 pm
Cloudmoon Laatste bericht bekijken

Open Field

Een plek in het bos waar het dunner begroeid is dat op de meeste andere plekken in het territorium. Er groeit veel gras tussen de bomen met hier en daar enkele bloemen. Hier gaan de warriors vaak met hun apprentices naartoe om te trainen.

27Geen nieuwe berichten
Where are you? {...
wo mei 27, 2015 7:01 pm
Cloudmoon Laatste bericht bekijken

Tall Grass Clearing

Een van de vele open plekken in het territorium van de CloudClan. De Tall Grass Clearing staat bekend om het enorm hoge gras dat er groeit.

00Geen nieuwe berichtenHet is nu za jan 19, 2019 9:47 am