Welkom

Welkom op Before Dawn.
Before Dawn is een roleplay forum over Pokémon, maar is ook grotendeels gebaseerd op de boekenserie Warrior Cats. Op dit forum speel je een wilde Pokémon in één van de twee Clans of juist een wilde Pokémon die niet (meer) in een Clan leeft. CloudClan en DarkClan leven al een tijdje in vrede in het woud, maar dit kan ieder moment veranderen.

Welcome Gast, do you want to switch accounts?

Links

Staff

Admins
Littlesong
Mods
-

Affiliates

Credits

Pokémon is © Nintendo & Game Freak.
Warrior Cats (Warriors) is © Erin Hunter
Alle karakters, teksten, verhaallijnen, etc. zijn © Before Dawn (http://before-dawn.actieforum.com/) en de leden van Before Dawn.
Alle plaatjes zijn © hun rechtmatige eigenaren.

CloudClan camp

Mededeling & StickyAntwoordenAuteurBekekenLaatste bericht
Geen nieuwe berichten  strong>Globale mededeling:  Before Dawn is open! 0LunarClan210Laatste bericht bekijken op wo mei 13, 2015 4:47 pm
van LunarClan
Geen nieuwe berichten   ☁ Cloudclan ceremonie 25-05-2015 2Cloudmoon192Laatste bericht bekijken op ma mei 25, 2015 11:14 am
van Fireling

CloudClan camp

   
ForumTopicsBerichten

Leader's den

De CloudClan leader slaapt in of onder een grote boom aan de rand van de open plek. Sommige leaders vinden het fijner om op de takken te slapen dan tussen de wortels, vandaar dat deze boom eigenlijk twee slaapplaatsen heeft.

115Geen nieuwe berichten
Lunarclan told m...
ma jun 15, 2015 6:18 pm
Fireling Laatste bericht bekijken

Medicine mon's den

De medicine mon van CloudClan slaapt in een hol gemaakt van doornstruiken. Dit hol is enorm, waardoor bijna alle soorten Pokémon erin kunnen. De kruiden worden bewaard achterin het hol, waar ook een de apprentice van de medicine mon slaapt.

00Geen nieuwe berichten

Warriors den

De CloudClan warriors slapen in en om een groepje hoge struiken dat zich aan een van de zijdes van het kamp bevindt.

13Geen nieuwe berichten
Anyone in here?...
wo mei 20, 2015 5:14 pm
Cloudmoon Laatste bericht bekijken

Apprentices den

De apprentices slapen in een vergelijkbaar "hol" als de warriors: Een groep struiken. Alleen is deze wat kleiner en aan de tegenovergestelde kant van het kamp.

00Geen nieuwe berichten

Hatching den

Hier verblijven niet alleen de mothers en hun young ones, maar ook de eieren die nog moeten uitkomen. Het is een hol gemaakt van verschillende struiken die redelijk dicht op elkaar staan en waarvan sommige doorns hebben.

00Geen nieuwe berichten

Elders den

De elders slapen tussen de wortels van een grote boom, waar een soort groot hol gegraven is. Het is veilig, maar niet groot genoeg voor iedere soort Pokémon. Zij slapen buiten het hol, maar kunnen altijd ergens naartoe vluchten wanneer dat nodig is.

00Geen nieuwe berichten


Moderators
Geen
Permissies van dit forum:
Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen in dit subforum
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum

Gebruikers op dit forum: 0 Geregistreerd, 0 verborgen en 1 gast

Actieve leden: Geen

Het is nu za jan 19, 2019 9:48 am