Welkom

Welkom op Before Dawn.
Before Dawn is een roleplay forum over Pokémon, maar is ook grotendeels gebaseerd op de boekenserie Warrior Cats. Op dit forum speel je een wilde Pokémon in één van de twee Clans of juist een wilde Pokémon die niet (meer) in een Clan leeft. CloudClan en DarkClan leven al een tijdje in vrede in het woud, maar dit kan ieder moment veranderen.

Welcome Gast, do you want to switch accounts?

Links

Staff

Admins
Littlesong
Mods
-

Affiliates

Credits

Pokémon is © Nintendo & Game Freak.
Warrior Cats (Warriors) is © Erin Hunter
Alle karakters, teksten, verhaallijnen, etc. zijn © Before Dawn (http://before-dawn.actieforum.com/) en de leden van Before Dawn.
Alle plaatjes zijn © hun rechtmatige eigenaren.

  Before Dawn promoten

  Deel
  avatar
  LunarClan
  NPC-account

  Aantal berichten : 24
  Punten : 0

  Before Dawn promoten

  Bericht van LunarClan op wo mei 13, 2015 4:07 pm

  Dit is het officiële promotiebericht van Before Dawn.
  Before Dawn

  We are warriors
  Ergens in de wereld van Pokémon bevindt zich een groot woud. In dit woud leven twee groepen Pokémon die zichzelf CloudClan en DarkClan noemen. Deze twee "Clans" lijken op elkaar, maar zijn ieder toch verschillend.

  Before Dawn is een text-based roleplay forum over Pokémon, maar is ook grotendeels gebaseerd op de boekenserie Warrior Cats. Op dit forum speel je een wilde Pokémon in één van de twee Clans of juist een wilde Pokémon die niet (meer) in een Clan leeft. CloudClan en DarkClan leven al een tijdje in vrede in het woud, maar dit kan ieder moment veranderen.

  Code:
  <link href='http://fonts.googleapis.com/css?family=Merienda+One' rel='stylesheet' type='text/css'><div align="center"><div style="width:500px;"><div align="left"><div style="width:121px;background-color:#594f5e;border:4px solid #594f5e;margin-top:3px;height:130px;font-family:merienda one;font-size:30px;text-align:center;color:black;"><div style="line-height:100%;">Before Dawn</div><br><div style="font-size:10px;word-spacing:15px;">We are warriors</div><div style="font-size:11px;"><br><a href="http://before-dawn.actieforum.com/t3-the-rules" style="color:#BDA7CC">Rules</a> || <a href="http://before-dawn.actieforum.com/" style="color:#BDA7CC">Explore</a></div></div></div><div align="right"><div style="background-color:#594f5e;width:365px;border:1px solid #594f5e;min-height:30px;margin-top:-138px;"><div style="width:360px;min-height:30px;text-align:left;color:black;">Ergens in de wereld van Pokémon bevindt zich een groot woud. In dit woud leven twee groepen Pokémon die zichzelf CloudClan en DarkClan noemen. Deze twee "Clans" lijken op elkaar, maar zijn ieder toch verschillend.

  Before Dawn is een text-based roleplay forum over Pokémon, maar is ook grotendeels gebaseerd op de boekenserie Warrior Cats. Op dit forum speel je een wilde Pokémon in één van de twee Clans of juist een wilde Pokémon die niet (meer) in een Clan leeft. CloudClan en DarkClan leven al een tijdje in vrede in het woud, maar dit kan ieder moment veranderen.</div></div></div></div></div>


  _________________
  Dit is een NPC-account, stuur A.U.B. geen berichten naar dit account, maar naar de Admins of Mods zelf!

   Het is nu za jan 19, 2019 9:49 am