Welkom

Welkom op Before Dawn.
Before Dawn is een roleplay forum over Pokémon, maar is ook grotendeels gebaseerd op de boekenserie Warrior Cats. Op dit forum speel je een wilde Pokémon in één van de twee Clans of juist een wilde Pokémon die niet (meer) in een Clan leeft. CloudClan en DarkClan leven al een tijdje in vrede in het woud, maar dit kan ieder moment veranderen.

Welcome Gast, do you want to switch accounts?

Links

Staff

Admins
Littlesong
Mods
-

Affiliates

Credits

Pokémon is © Nintendo & Game Freak.
Warrior Cats (Warriors) is © Erin Hunter
Alle karakters, teksten, verhaallijnen, etc. zijn © Before Dawn (http://before-dawn.actieforum.com/) en de leden van Before Dawn.
Alle plaatjes zijn © hun rechtmatige eigenaren.

  ☁ Cloudclan ceremonie 25-05-2015

  Deel
  avatar
  Cloudmoon
  Clan leader

  Aantal berichten : 57
  Punten : 26

  Pokémonprofiel
  Leeftijd: 32 moons
  Geslacht: Vrouwelijk
  Level: 32

  ☁ Cloudclan ceremonie 25-05-2015

  Bericht van Cloudmoon op ma mei 25, 2015 9:56 am

  De grote Absol kwam onder haar den vandaan en strekte zich uit. Ze liep richting The Burned Tree En sprong op een tak die sterk genoeg was om haar te dragen. "laat iedereen oud genoeg om zijn eigen berries te plukken, verzamelen onder The Burned Tree." Ze zag langzamerhand iedereen verzamelen, maar nog niet iedereen was er. maar na heel eventjes wachten kon ze beginnen. "Thunderone kom naar voren. "Okay, nu kan het echt beginnen."Thunderone, Jij bent nu oud genoeg om getraind te worden en daar hoort dus ook een mentor bij. Crimsoncreek zal je mentor worden. Dus vanaf nu. Zal je door het leven gaan als Thunderling. Ik hoop dat Crimsoncreek zoveel mogelijk van zijn lessen aan jou doorgeeft en misschien wel meer!" Bij die woorden voegde ze zich bij de anderen.

  Words: 136 | Tags:@Thunderling @Crimsoncreek | Notes:X

  In het kort:

  apprentice      Mentor
  Thunderling x Crimsoncreek


  _________________

  voice:
  avatar
  Crimsoncreek

  Aantal berichten : 5
  Punten : 4

  Pokémonprofiel
  Leeftijd: 19 moons
  Geslacht: Mannelijk
  Level: 34

  Re: ☁ Cloudclan ceremonie 25-05-2015

  Bericht van Crimsoncreek op ma mei 25, 2015 11:11 am

  Crimsoncreek was al vroeg wakker die morgen. Natuurlijk had hij al de dag ervoor gehoord dat hij de mentor van een nieuwe apprentice zou worden. Hij had geaccepteerd, simpelweg omdat hij weer eens wat wilde beleven. Gewoon berries plukken, je hele leven lang, daar leek ook niet zoveel aan te zijn. Hij plaatste zich aan de voet van de verbrande boom, verwachtingsvol opkijkend naar de witte pels van zijn leader. De Espeon wist nog steeds niet waarom hij nou juist werd gekozen door haar, maar erg veel maakte dat niet uit. Hij baande zich een weg door de menigte en raakte lichtjes de neus van de jonge Pokémon aan met de zijne, een klein gevoel van trots kwam daarbij toch opborrelen. [b">“Morgen zullen we met je training starten. Ik zal je wel wakker maken als het zover is. Eerst ga ik je natuurlijk het territorium laten zien.” legde hij kalmpjes uit, proberend zijn eigen trainingen terug te halen.
  avatar
  Fireling
  Medicine mon apprentice

  Aantal berichten : 8
  Punten : 12

  Pokémonprofiel
  Leeftijd: 6 moons
  Geslacht: Vrouwelijk
  Level: 19

  Re: ☁ Cloudclan ceremonie 25-05-2015

  Bericht van Fireling op ma mei 25, 2015 11:14 am

  Fireone hoorde haar leader, snel rende ze naar de Burned Tree. eenmaal daar ploftte ze op de grond en wachtte ze tot Cloudmoon misschien haar naam zou noemen. ze wou al zo lang iets doen voor de clan, nu zou ze misschien de kans krijgen om iets te leren. of ze zou nog een moon moeten wachten. ze schudde haar kop, het zou wel goed komen, en als ze een apprentice zou worden zou ze een Ninetales worden! de jonge vulpix stopte met denken en keek naar haar leader, nieuwsgierig naar wat er ging gebeuren..


  _________________

  Gesponsorde inhoud

  Re: ☁ Cloudclan ceremonie 25-05-2015

  Bericht van Gesponsorde inhoud


   Het is nu za jan 19, 2019 9:47 am