Welkom

Welkom op Before Dawn.
Before Dawn is een roleplay forum over Pokémon, maar is ook grotendeels gebaseerd op de boekenserie Warrior Cats. Op dit forum speel je een wilde Pokémon in één van de twee Clans of juist een wilde Pokémon die niet (meer) in een Clan leeft. CloudClan en DarkClan leven al een tijdje in vrede in het woud, maar dit kan ieder moment veranderen.

Welcome Gast, do you want to switch accounts?

Links

Staff

Admins
Littlesong
Mods
-

Affiliates

Credits

Pokémon is © Nintendo & Game Freak.
Warrior Cats (Warriors) is © Erin Hunter
Alle karakters, teksten, verhaallijnen, etc. zijn © Before Dawn (http://before-dawn.actieforum.com/) en de leden van Before Dawn.
Alle plaatjes zijn © hun rechtmatige eigenaren.

  Water is moving

  Deel
  avatar
  Shadowmoon
  Clan leader

  Aantal berichten : 22
  Punten : 4

  Pokémonprofiel
  Leeftijd: 3 years
  Geslacht: Mannelijk
  Level: 30

  Water is moving

  Bericht van Shadowmoon op ma mei 25, 2015 1:12 pm

  De Luxray liep kalm langs het stroompje water. Een klein deel van de rivier, die uit het CloudClan territorium kwam, liep in zijn gebied, en kwam uit in een kleine waterval. Hij hield van dit gebied. Het was, samen met de heuvel een stukje verder op, een van de weinige gebieden die een beetje licht doorlieten.
  Natuurlijk had hij met het donker geen problemen, maar even zonlicht zien, daar was niets mis mee. Shadow sprong naar beneden, naar een klein meertje waar de waterval in viel, en begon te drinken. Ze hadden het hier niet slecht met z'n allen. De twee clans leefden in vrede, en hij had geen reden dat te veranderen. De enige 'gevaren' zouden van buiten af kunnen komen. Mensen, eventueel. Of Rogue's. ShadowMoon had het nooit zo op Rogue's gehad. Ze hadden geen clan die ze trouw waren. Dus wie waren ze dan wel trouw?
  avatar
  Scarface
  Deputy

  Aantal berichten : 5
  Punten : 4

  Pokémonprofiel
  Leeftijd: 25 moons
  Geslacht: Mannelijk
  Level: 35

  Re: Water is moving

  Bericht van Scarface op ma mei 25, 2015 8:23 pm

  Vanuit de duisternis boorde twee groene ogen zich een weg. Het was nog lekker rustig en het liep tot nu toe goed met beide clan‘s. Hij stapte rustig door het duistere woud met een steen tussen zijn voorpoten. Natuurlijk had hij ook kunnen vliegen, maar zo sterkte deze pokemon ook zijn achterpoten. Plus dat het nu niet ver meer was tot the Tiny Waterfall. Over zijn rechter oog lagen 3 klauwachtige littekens. Deze was de Charizard al jong opgelopen, maar dat verhaal behield deze jongen voor zichzelf tenzij hij echt iemand dat verhaal waard vond. Scarface rook een bekende geur en glimlachte even. Ja Shadowmoon daar was Scar zeker van. Met de laatste 100 meter liet Scarface het grote blok op de grenslijn vallen en zuchten eventjes voor hij zich omdraaide en richting Shadowmoon liep. Nooit van achteren want dan kon je iemand te gemakkelijk laten schrikken. Zijn blik gleed even over zijn Clanleider. Hij was in gedachten, maar dan was zijn vraag waarover. ‘Ook zo‘n dorst?‘ vroeg Scarface en boog zich bij het kleine meertje om even te drinken.


  _________________


  Just make sure you do not end up on the dark side of me, otherwise you learn to know darkness!
  avatar
  Shadowmoon
  Clan leader

  Aantal berichten : 22
  Punten : 4

  Pokémonprofiel
  Leeftijd: 3 years
  Geslacht: Mannelijk
  Level: 30

  Re: Water is moving

  Bericht van Shadowmoon op wo mei 27, 2015 10:31 am

  "Ook zo'n dorst?" Shadowmoon draaide kort zijn kop om om te kijken hoe Scarface, zijn deputy, aan kwam lopen. De grote pokémon boog zijn kop om wat te drinken, en Shadow grinnikte even. "Niet eens, ik liep gewoon wat rond." De Luxray liet zijn blik van de deputy afglijden en keek wat rond. Uiteindelijk ging hij zitten en keek naar Scarface. De littekens trokken zijn aandacht, maar hij had er nog nooit naar gevraagd. Scar zou weten dat het opviel, en zou zijn blik voelen. Als hij het wilde vertellen zou hij dat zelf moeten doen.
  avatar
  Scarface
  Deputy

  Aantal berichten : 5
  Punten : 4

  Pokémonprofiel
  Leeftijd: 25 moons
  Geslacht: Mannelijk
  Level: 35

  Re: Water is moving

  Bericht van Scarface op wo mei 27, 2015 3:21 pm

  Het water was heerlijk koel en lekker fris. Precies zoals het hoorde. Scarface hoorde wat Shadowmoon zei en knikte rustig toen hij zijn kop weer van het water weg haalde. ‘Dat moet ook kunnen. Maar de grens is weer wat verduidelijkt met wat rotsten waar de takken begonnen te verrotten.‘ zei Scar. Het was misschien geen groot nieuws, maar toch vond de Charizard het nodig om te zeggen. Hij voelde de blik van de Luxray wel en na een korte blik op het kleine stroompje water waar de waterval bij uitmonde keek hij zijn leider weer aan. Ook Scarface wist dat de littekens veel aandacht trokken. Veel zelf wist hij er niet van, maar van zijn ouders had hij het te horen gekregen, of tenminste eentje er van. [b]‘Kan ik u nog ergens mee van dienst zijn?‘[b] vroeg de Charizard. Hij was wat betreft zijn gedrag bijna formeel te noemen. Heel anders dan dat een pokemon van hem verwachten zou. Zeker in het nabij zijn van de leider van Darkclan. Maar Scarface betrapte je ook niet op onzinnigheden of andere dingen die de clan schade konden berokkenen. Scar was vriendelijk soms misschien een beetje uit zijn hum, maar verder behulpzaam naar een iedere andere pokemon. Mochten ze hulp behoevende zijn natuurlijk. Het hele levensverhaal van Shadowmoon kende Scarface ook niet, maar dat hoefde voor hem ook niet perse. Scar was de Luxray Loyaal en dat zou hij tot aan zijn dood ook blijven.


  _________________


  Just make sure you do not end up on the dark side of me, otherwise you learn to know darkness!

  Gesponsorde inhoud

  Re: Water is moving

  Bericht van Gesponsorde inhoud


   Het is nu za jan 19, 2019 9:50 am