Welkom

Welkom op Before Dawn.
Before Dawn is een roleplay forum over Pokémon, maar is ook grotendeels gebaseerd op de boekenserie Warrior Cats. Op dit forum speel je een wilde Pokémon in één van de twee Clans of juist een wilde Pokémon die niet (meer) in een Clan leeft. CloudClan en DarkClan leven al een tijdje in vrede in het woud, maar dit kan ieder moment veranderen.

Welcome Gast, do you want to switch accounts?

Links

Staff

Admins
Littlesong
Mods
-

Affiliates

Credits

Pokémon is © Nintendo & Game Freak.
Warrior Cats (Warriors) is © Erin Hunter
Alle karakters, teksten, verhaallijnen, etc. zijn © Before Dawn (http://before-dawn.actieforum.com/) en de leden van Before Dawn.
Alle plaatjes zijn © hun rechtmatige eigenaren.

  I know love will find a way ♥

  Deel
  avatar
  Cloudmoon
  Clan leader

  Aantal berichten : 57
  Punten : 26

  Pokémonprofiel
  Leeftijd: 32 moons
  Geslacht: Vrouwelijk
  Level: 32

  I know love will find a way ♥

  Bericht van Cloudmoon op ma jun 15, 2015 7:17 pm

  Cloudmoon heeft een lange tijd geen liefde/famielie gehad. Dat komt omdat ze leader is en dus een stuk onbereikbaarder. Dus heb jij een pokemon die wel met Cloudmoon om kan gaan? Ik hoor het graag! p.s. Ze zou wél graag young ones willen.

  over haar:  Cloudheart

  Name:
  Cloudheart (Cloudmoon)
  Rang:
  Leader
  Clan:
  Cloudclan
  Beschrijving:
  Cloudheart is een rustige en sterke Absol. ze heeft een moeilijke jeugd gehad en heeft daar door soms depressies. Haar moeder (Whitecloud NPC) was vermoord toen ze nog maar level 12 was. En ze weet niet wie haar vader is dus was ze helemaal alleen. Ze was daar door vastbesloten om Clanleader te worden om haar "clan" te kunnen beschermen. Manen later lag de clanleader van die tijd lag op sterven. hij hadt een ernstige ziekte dat niet meer genezen kon worden. Maar er was 1 probleem. De deputy was nog geen level 40. Helemaal niemand was level 40 toen de tijd. Cloudheart die een sterke krijger was greep haar kans! Ze trainde zo hard ze kon om level 40 te bereiken! Na vele dagen hard werken was ze eindelijk level 40. Nog nooit was er een krijger die zo snel level up was gegaan. De clan heeft haar dus leader gemaakt, toen haar voorganger een dag nadat ze lvl 40 was geworden overleed.
  Samenvatting:
  Rustig, liefdevol, Groot doorzettings vermogen, Wantrouwend, bang voor het onbekende.
  Skills:
  Cloudheart is erg sterk. Ook is ze heel goed in klimmen, dat komt door haar klauwen en staart. ze is best snel maar ook niet de snelste. Haar beste punt is toch écht vechten.
  Bouw:
  Ze is erg slank en vrouwlijk. Maar dat weerhoudt zich er niet van dat ze erg gespierd is. Haar klauwen zijn iets langer dan normaal en haar staart korter.
  Words: ### ||Tag: Name || Note: -    _________________

  voice:
  avatar
  Littlesong
  Deputy

  Aantal berichten : 16
  Punten : 6

  Pokémonprofiel
  Leeftijd: 36 moons
  Geslacht: Vrouwelijk
  Level: 30

  Re: I know love will find a way ♥

  Bericht van Littlesong op ma jun 15, 2015 7:20 pm

  Sorry dat ik je moet teleurstellen, maar partners mogen niet op deze manier gezocht worden. De enige manier hoe partnerschappen tot stand mogen komen is door te roleplayen.

  Bij deze sluit ik het topic, reacties op dit bericht mogen via PM naar mij gestuurd worden.

  - Littlesong


  _________________
  Littlesong

  Voice~

   Het is nu za jan 19, 2019 9:50 am