Welkom

Welkom op Before Dawn.
Before Dawn is een roleplay forum over Pokémon, maar is ook grotendeels gebaseerd op de boekenserie Warrior Cats. Op dit forum speel je een wilde Pokémon in één van de twee Clans of juist een wilde Pokémon die niet (meer) in een Clan leeft. CloudClan en DarkClan leven al een tijdje in vrede in het woud, maar dit kan ieder moment veranderen.

Welcome Gast, do you want to switch accounts?

Links

Staff

Admins
Littlesong
Mods
-

Affiliates

Credits

Pokémon is © Nintendo & Game Freak.
Warrior Cats (Warriors) is © Erin Hunter
Alle karakters, teksten, verhaallijnen, etc. zijn © Before Dawn (http://before-dawn.actieforum.com/) en de leden van Before Dawn.
Alle plaatjes zijn © hun rechtmatige eigenaren.

  Rangen uitleg

  Deel
  avatar
  LunarClan
  NPC-account

  Aantal berichten : 24
  Punten : 0

  Rangen uitleg

  Bericht van LunarClan op ma mei 11, 2015 1:02 pm

  Before Dawn

  We are warriors
  Iedere Clan heeft dezelfde rangen, wat deze rangen precies inhouden zal hier worden uitgelegd.

  Clan leader
  De Clan leader is, zials de naam al doet vermoeden, de leider van een Clan. Iedere Clan heeft een eigen leader en hun naam eindigt altijd op -moon. De leader geeft ceremonies en zal wanneer het nodig is met LunarClan spreken in de Will-O-Wisp Woods. ls een Clan leader sterft of aftreed om welke reden dan ook, zal de deputy zijn of haar plek innemen, tenzij de Clan leader voordat deze sterft een andere Pokémon aanwijst om Clan leader te worden.
  Deputy
  De deputy kun je zien als de rechterhand van de leader. Iedere Clan heeft maar één deputy. De deputy verdeeld onder andere de taken voor de wariors en apprentices zoals wie op welke patrouille gaat. Als een deputy sterft of aftreed om welke reden dan ook, moet de Clan leader voor Moonhigh een nieuwe deputy kiezen.
  Medicine mon
  De medicine mon is een Pokémon met enorm veel verstand van kruiden en berry's. Iedere Clan heeft één medicine mon De medicine mon geneest gewonde en zieke Pokémon en staat het dichtst bij LunarClan van de hele Clan. Ze kunnen tekens en voorspellingen ontvangen van LunarClan. Eens in de zoveel tijd, bij halve maan, is er een bijeenkomst met de medicine mons en hun apprentices in Will-O-Wisp Woods.
  Medicine mon apprentice
  De apprentice van de medicine mon is niet alleen de leerling, maar ook de assistent van de medicine mon. De meeste medicine mons hebben maar één apprenitce, maar er kunnen soms uitzonderingen zijn. De Pokémon die deze rang heeft hoeft niet per-se binnen de leeftijdscategorie van een "normale" apprentice te vallen. De medicine mon apprentice leert onder andere hoe hij of zij het beste wonden kan verzorgen en welke berry wat doet.
  Warrior
  Een warrior is een gewone Pokémon die dingen voor de Clan verzamelt en vecht wanneer dit nodig is. Ze hebben verschillende taken waaronder patrouilleren, vechten en berry's verzamelen. Een warrior is minstens 12 moons oud.
  Apprentice
  De jongere Pokémon van de Clan die leren om een warrior te worden. Hun mentor is vaak een warrior en heel soms zelfs de deputy of leader. Een apprentice is minstens 6 moons oud en wordt vaak een warrior rond de leeftijd van 12 moons. De naam van een apprentice eindigt altijd op -ling.
  Mothers
  De mothers zijn vrouwelijke Pokémon die voor de young ones van de Clan zorgen, dit kunnen hun eigen jongen zijn of die van andere mothers. De meeste mothers zijn warriors geweest en zullen wanneer hun young ones apprentices worden hun warriortaken weer oppakken.
  Young ones
  Young ones zijn Pokémon die te jong of te zwak zijn om te trainen. Ze verblijven, samen met de mothers, in de Hatching den. Ook mogen ze het kamp niet uit.
  Elders
  Elders zijn oude Pokémon die hun taken niet meer kunnen vervullen. Ook gehandicapte Pokémon  die nooit meer warrior kunnen worden horen bij de elders.
  -


  _________________
  Dit is een NPC-account, stuur A.U.B. geen berichten naar dit account, maar naar de Admins of Mods zelf!

   Het is nu za jan 19, 2019 9:49 am