Welkom

Welkom op Before Dawn.
Before Dawn is een roleplay forum over Pokémon, maar is ook grotendeels gebaseerd op de boekenserie Warrior Cats. Op dit forum speel je een wilde Pokémon in één van de twee Clans of juist een wilde Pokémon die niet (meer) in een Clan leeft. CloudClan en DarkClan leven al een tijdje in vrede in het woud, maar dit kan ieder moment veranderen.

Welcome Gast, do you want to switch accounts?

Links

Staff

Admins
Littlesong
Mods
-

Affiliates

Credits

Pokémon is © Nintendo & Game Freak.
Warrior Cats (Warriors) is © Erin Hunter
Alle karakters, teksten, verhaallijnen, etc. zijn © Before Dawn (http://before-dawn.actieforum.com/) en de leden van Before Dawn.
Alle plaatjes zijn © hun rechtmatige eigenaren.

  Levels en evolutiesysteem

  Deel
  avatar
  LunarClan
  NPC-account

  Aantal berichten : 24
  Punten : 0

  Levels en evolutiesysteem

  Bericht van LunarClan op ma mei 11, 2015 1:15 pm

  Before Dawn

  We are warriors
  Op Before Dawn werken we met levels op een vergelijkbare manier als in de games, maar het evolutiesysteem hier is niet helemaal zoals in de games.

  Levels
  Levels geven de kracht en ervaring van een Pokémon aan. Voor de meeste rangen moet een Pokémon een bepaalde leeftijd hebben, maar voor deputy wordt er naar het level van de Pokémon gekeken. De Clan leader zoekt altijd een Pokémon uit die minstens level 30 is en vaak ook een goede vriend van de leader is.
  Om een van je karakters op een hoger level te krijgen, kun je nieuwe levels "kopen" in de level-shop.

  Evolueren
  Een aantal Pokémon evolueren hier anders dan in de spellen. De meeste evolueren gewoon wanneer ze het juiste level bereikt hebben, maar de Pokémon die iets speciaals nodig hebben voor hun evolutie (zoals een steen of door een trade) evolueren bij hun warrior- of apprentice-ceremonie. Dit komt door de krachten van LunarClan, zij sturen bij een ceremonie een speciaal soort energie naar de Clan leader waarmee deze de Pokémon die iets speciaals nodig hebben om te moeten evolueren kan laten evolueren.

  Een Rogue mag zelf bepalen wanneer deze evolueert, tenzij het met een miminum level is.


  _________________
  Dit is een NPC-account, stuur A.U.B. geen berichten naar dit account, maar naar de Admins of Mods zelf!

   Het is nu za jan 19, 2019 10:00 am